Pieter De Nijs

Regio's

De kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en het naleven van afspraken komen bij ons op de eerste plaats.

Bent u 1 van de inwoners van de gemeente Aalst en op zoek naar een installateur in airco of warmtepompen?
Meer dan 17J plaatst zaakvoerder Pieter De Nijs van de firma KLIMA-TECHNICS airco’s en warmtepompen aan de beste kwaliteit in Aalst en Ninove, maar ook in de deelgemeenten zoals Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem,Meldert, Moorsel, Erembodegem en Nieuwerkerken plaatsen wij airco- en warmtepompen.

Wij zijn eveneens gespecialiseerd in verwarming en zonnepanelen.

Aalst is een stad die zich bevindt in Oost-Vlaanderen, je kan bij ons niet alleen terecht voor de installatie van een airco, maar ook voor informatie, herstellingen en onderhoud aan eigen installaties.

Lede is eveneens een gemeente welke zich bevindt in Oost-Vlaanderen. De afstand tussen Lede en Aalst is slechts 7km. Ninove bevindt is ongeveer 18km van Lede en 10km van Aalst. Haaltert ligt tussen Aalst en Ninove. Erpe-Mere ligt tussen Lede en Aalst en isslechts 5km van Lede verwijderd. Zo kunnen wij snel bij u langs komen indien nodig voor advies plaatsing, een offerte voor het leveren en plaatsen, onderhoudswerken of depannages van uw installatie van airco of warmtepomp.

Voor het leveren en plaatsen van airco’s - warmtepompen beperken we ons niet enkel tot één bepaald merk of model. Bij ons vindt u niet alleen de traditionele wandmodel airco’s maar ook inbouw cassettemodellen, plafond- of vloermodellen, kanaal modellen van de merken Daikin, Mitsubishi en Samsung. Zo kunnen wij totaal onafhankelijk een airconditioning voorstellendie bij uw budget, wensen en comfort past.

​Volgende zaken in Aalst komen in aanmerking om uitgerust teworden met een airco systeem. Onder andere het schepenhuis met het belfort, de Sint-Martinuskerk, het begijnhof,het VTI, de Beurs van Amsterdam, het Stadhuis, het Oud-Hospitaal, het Sint-Jozefscollege, het Kasteel Terlinden zeker wel een klimaatsysteem kuntgebruiken. Van een eenvoudige airco tot een volledig aircosysteem dat niet alleen koelt maar ook verwarmt met een warmtepomp. Er is zeker wel een airco model dat bij u past en geïnstalleerd kan worden.

Natuurlijk plaatsen wij ook airco’s in de andere gemeente in de buurt van Lede, zoals Aalst, ​Herdersem,Hofstade, Nieuwerkerken, Moorsel, Landskouter, Nederhasselt, Haaltert, Welle, Erpe, Mere, Lede, Erpe-Mere, Wieze, Hekelgem, Gijzegem, Meldert, Denderleeuw, Affligem, Teralfene, Kerksken, Lokeren, Sint-Lievens-Houtem, Ottergem, Mespelare, Erondegem, Impe,Wanzele, Schoonaarde, Baardegem, Iddergem, Essene, Denderbelle, Denderhoutem, Vlekkem, Herzele, Outer, Smetlede, Burst, Liedekerke, Wichelen, Oudegem, Heldergem, Bambrugge, Lebbeke, Okegem, Berlare, Aaigem, Oordegem, Mazenzele, Wetteren, Serskamp, Zonnegem,Erembodegem.